Extra-sida: (Här lägger jag ibland tillfälligt in foton, texter mm.)   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text sparad från Dagbok, innan sidan kraschade och gjordes om:

Nellie har tagit över Bonnies Blogg! Men hon hinner inte alls skriva lika ofta.

Bonnies Blogg: Vov alltså! Matte skriver bara en massa strunt. Men jag, Bonnie, skriver om vov-viktiga saker. Som t ex intressanta lukter, och bra kisställen. (Jag har minsann kissat i sex olika länder jag!) Och så berättar jag om hur det är att vara mamma till Stella, och Nellie. (Stella är min egen valp, men Nellie är aporterad - nä adopterad heter det visst.) Jag berättar också om hur vov-svårt det är att uppfostra min matte. (Jag misstänker att hon är lite efterbliven, för jag förklarar vov-tydligt hur jag vill ha det.) Förresten så håller jag på att skriva en bok med hundordspråk. Såna här: Kissar bäst som kissar överst och Den som luktar för länge på samma fläck kommer inte långt. Om du bara vill läsa Bonnies Blogg - leta efter såna här blå bokstäver längre ner! (Fast ibland får jag inte låna mattes dator på vov-många dar - och då kan jag ju inte skriva. Skicka gärna en dator till mig! Jag behöver en egen - i golvmodell med tassvänliga tangenter.) Den 30 maj 2018 dog Bonnie hastigt och oväntat, så nu kan hon inte skriva mer.

Vov och viff! Jag, Stella, försökte skriva blogg, men det var vov-svårt och jag var för blyg. Så jag lärde Nellie att skriva i stället. (Stella dog 6 februari 2021.)

Vov och voff! Nu kan jag, Nellie, också skriva. Det tog lite tid att lära, för man måste sätta tassen på alldeles rätt tangent. Annars blir det så konstiga ord. Inte dom som man tänkte skriva. Men nu kan jag skriva vov-bra! Det tycker jag själv i alla fall.

 

 

 

 

 

 

 

Kod till min blogg-statistik på Vovve, som ENDAST får användas av mig, och ENDAST på den här bloggen:

<a href="http://vovve.net/Bloggtoppen"><img src="http://bloggtoppen.vovve.net/ref/?id=172" border="0"></a>