Välkommen till

    Christeltango    

                  

Christel Dottén

 Mamma, mormor, farmor, väninna och matte (samt f d specialpedagog, grundskolelärare och danslärare i argentinsk tango).

 

Numera handlar denna webbsida om mitt dagliga liv!

Jag är sambo med chihuahuorna Nellie och Nea, och har precis återvänt till Skåne efter många år i Spanien.

Jag skriver om hundar, heminredning, växter, natur, biologi, hälsa, dans, gymnastik, litteratur, Mölle, Spanien och annat som roar mig.

Samt om verkligheten: Om livet som sällan blir som man planerar, och om mina egna tillkortakommanden.

Klicka på rubriken DAGBOK (eller valfri Sparad dagbok) för att läsa och/eller titta på foton.

 

Här kan du också få veta lite mer om argentinsk tango, få en presentation av mig mm. Sidan var från början en webbsida enbart om tango.

(Tidigare höll jag kurser och workshops, samt föredrag om argentinsk tango, gav privatlektioner, samt medverkade vid dansuppvisningar. Jag har vid ett flertal tillfällen medverkat vid festivaler, födelsedagsfester, firmafester, bröllop, må-bra-dagar mm. Nu bedriver jag inte längre någon verksamhet. Jag är fortfarande en mycket bra pedagog, men har sedan länge passerat "bäst-före-datumet" som uppvisningsdansare. Dessutom misstänker jag att ingen vill dansa med mig numera - och: It takes two to tango.)

 

För några år sedan påbörjade jag en ny webbsida: http://christel.es/. Tyvärr fungerar det inte att skriva blogg där. Men längre fram måste jag att övergå till att skriva på den webbsidan - för Frontpage som jag skriver i här är från 2003 och kraschar med jämna mellanrum. Eller också så slutar jag att skriva blogg. 17 år kanske räcker?

 

All text och alla foton på denna webbsida är skyddade av upphovsrättslagen. Copyright © Christel Dottén 1999.